۲۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۰:۱۹

هاشمی: دادستانی یزد به بررسی پرونده سهمیه آسیایی فوتبال ایران ورود کند

هاشمی: دادستانی یزد به بررسی پرونده سهمیه آسیایی فوتبال ایران ورود کند

یزد - مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد از دادستان یزد خواست پرونده سهمیه آسیایی فوتبال ایران بررسی شود و هرگونه تخلف، قصور یا تضییع حقوق، با عوامل و مقصران احتمالی مطابق قانون برخورد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیداحمد هاشمی با قدردانی از پیگیری‌های مسئولان استان در پرونده سهمیه آسیایی باشگاه چادرملو اردکان، از دادستان عمومی و انقلاب یزد خواست به عنوان مدعی‌العموم به این پرونده ورود کرده و ابعاد آن را به صورت دقیق بررسی کند تا در صورت احراز هرگونه تخلف یا قصور، با عوامل آن برخورد قانونی و قاطع صورت گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، با اشاره به پیگیری‌های صورت‌گرفته در موضوع معرفی نماینده ایران به رقابت‌های آسیایی، اظهار کرد: لازم می‌دانم از تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار محترم یزد، معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و نماینده محترم مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی که در دفاع از حقوق باشگاه چادرملو و ورزش استان با جدیت موضوع را دنبال کردند، صمیمانه قدردانی کنم.

وی افزود: به عنوان نماینده جامعه ورزش و جوانان استان یزد، از دادستان محترم عمومی و انقلاب یزد به عنوان مدعی‌العموم درخواست دارم با ورود به این پرونده، تمامی ابعاد و روند تصمیم‌گیری و مکاتبات انجام‌شده را مورد بررسی قرار دهند تا در صورت احراز هرگونه تخلف، قصور یا تضییع حقوق، با عوامل و مقصران احتمالی مطابق قانون برخوردی قاطع و شفاف صورت گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد تأکید کرد: صیانت از حقوق باشگاه‌ها، ورزشکاران و مردم، مطالبه‌ای قانونی و بحق است و شفاف‌سازی این پرونده می‌تواند از تکرار چنین اتفاقاتی در ورزش کشور جلوگیری ک

ند.

کد مطلب 6890292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha